Ketu ry

Linkkejä

Kestävä Tulevisuus ry:n facebook -ryhmä.

Ekoloji Tarazlig (EKOT) ja Kajaanin ammattikorkeakoulu ovat pääyhteistyökumppaneitamme Azerbaidzhan-hankkeessa (2015-17)

Turun ammattikorkeakoulu on yhteistyökumppanimme Azerbaidzhan-hankkeissa.

Reilun matkailun yhdistyksen tavoitteena on edistää vastuullista matkailua tiedottamalla reilun matkailun periaatteista matkailijoille ja matkailualan toimijoille.

Hands-On practical training in Ethiopia – Bahir Darissa harjoittelussa olleen kahden suomalaisen insinööriopiskelijan kirjoitus matkaltaan TAMKin blogissa

Käymäläseura Huussi ryKäymäläseura Huussi ry:n visio on tehdä kuivakäymälöistä kestävän kehityksen keskeinen osa, jotta myös tulevat sukupolvet voisivat nauttia puhtaasta vedestä ja terveellisestä ympäristöstä.

Käymäläseura Huussi on koostanut yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa sanitaatioon ja hygieniaan liityvän oppaan kehitysmaissa työskenteleville, lataa se alta (pdf-tiedosto):

“A Guide to Sanitation and Hygiene for Those Working in Developing Countries”

 

Sustainable Sanitation Alliance (SuSanA) – Kestävään sanitaatioon keskittyneen verkoston kotisivut.

akvo.org – hollantilainen vesi- ja sanitaatioasioihin keskittyvä kehitysyhdistys

YK:n ympäristöohjelman (UNEP) alusta jätehuoltoprojektien esittelyyn, ks. projektilistauksessa Bahir Darin kaupunki Etiopiassa (sidosryhmämme on paikallinen jätehuoltoyhtiö)

GTZ – Saksan taloudellisen yhteistyön ja kehityksen ministeriö BMZ tukee GTZ:n toimintaa ja heillä on käynnissä laajelmpi “ecosan” -ohjelma, jonka osana kehitetään ja rakennetaan myös kuivakäymälöitä kehitysmaihin.

GTZ edistää myös uusiutuvien energiatekniikoiden käyttöä kehitysmaissa, näistä mm. biokaasua,  ks. lisää täältä.

SNV –  on voittoa tavoittelematon hollannissa perustettu kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö. SNV:llä on biokaasuprojekteja muun muassa Etiopiassa Amharan läänissä.

Subscribe to RSS feed Find us on facebook.