Ketu ry

Archive for November, 2013

Haetaan harjoittelijaa Azerbaidzhaniin

Sunday, November 10th, 2013

Azerbaidzhanissa toteutettavaan kestävän matkailun hankkeeseen haetaan kevääksi/kesäksi 2014 opiskelijaharjoittelijaa. Vuonna 2012 alkaneessa hankkeessa kehitetään kestävää yritystoimintaa ja tuetaan paikallista käsityöteollisuutta Azerbaidzhanin maaseudulla.

Työskentely hankkeessa tapahtuu yhdessä paikallisen yhteistyökumppanijärjestön Ekoloji Tarazliq:n kanssa pääkaupunki Bakussa, minkä lisäksi osa työskentelystä suoritetaan hankkeen kolmella hankealueella eri puolilla maata.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:
kestävän matkailun koulutuksen suunnittelu ja järjestäminen, kotimajoituksen ja paikallisten käsityöläisten markkinointimateriaalin laatiminen ja kanavointi sekä hankealueiden turisti-infojen toiminnan tukeminen.

Omia ideoita koulutuksen, osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta hankkeen toteutuksessa kannustetaan. Lisäksi hanke tarjoaa erilaisia opinnäytetyön aiheita.

Harjoittelijalta edellytetään:
hyvää englannin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä ja halua toimia vieraassa kulttuurissa. Venäjän kielen osaamisesta on hyötyä hankkeessa.

Harjoittelujakson pituus on yleensä 3kk. Harjoittelu on palkaton, mutta hanke osallistuu kulujen korvaamiseen. Opiskelijaa kannustetaan hakemaan korkeakoulunsa harjoitteluavustusta tai muuta matka-avustusta.

Jos kiinnostuit niin tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2013 mennessä Kestävä Tulevaisuus ry:lle osoitteeseen kaisa.merilahti(a)gmail.com. Lisätietoja hakuun liittyen: Kaisa Merilahti, 040-8612731

Lisätietoa hankkeesta:

http://www.ketury.org/

http://www.turkuamk.fi/public/default.aspx?contentid=407820

 

Subscribe to RSS feed Find us on facebook.