Ketu ry

Archive for June, 2010

Etiopiaan

Thursday, June 17th, 2010

Bahir Dar SAWE -hankkeen keväällä aloittanut projektikoordinaattori suuntaa ensi viikolla kohti Etiopiaa. Matkan tarkoituksena on tutustua hankkeen tämänhetkisiin toimiin ja edistymiseen sekä lisäksi kouluttaa ja keskustella hankkeen hallinnosta ja projektinhallinnasta. Koordinaattori päivittelee tänne ajankohtaista-osioon mahdollisuuksien mukaan kuulumisia ja viimeistään reissun jälkeen osia matkaraportista julkaistaan KeTun sivuilla.

KeTu toivottaa jäsenilleen ja kaikille hyvää Juhannusta!

Jäsenasiaa

Monday, June 14th, 2010

Kesälomilta palattuamme olisi syksylle suunnitteilla mm. retki Mokkamestareiden paahtimoon Ylöjärvelle. Siellä voi tehdä reiluja ja luomuja kahvi- ja teeostoksia sekä pääsee perehtymään paahtimon toimintaan.

Muitakin retki- ja tapahtumaideoita sekä varainhankintaideoita vastaanotetaan joko Facebook-ryhmämme kautta tai voit lähettää sähköpostia KETUn hallituksen jäsenille (ks. yhteystiedot).

Jäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja edistää sen tavoitteiden toteutumista. Jäseneksi liittyminen on kannanotto kestävämmän tulevaisuuden, kehitysavun, ympäristöystävällisten, ekologisten ja luomuvalintojen puolesta. Ks. lisää jäseneksi liittymisestä täältä

Hyvää kesää !

t. Kestävä tulevaisuus ry. Tampere

Ajankohtaista

Monday, June 7th, 2010

KeTu oli mukana Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingissä 29.-30.5. yhdessä Käymäläseura Huussi ry:n kanssa samassa pöydässä.  Myynnissä oli KeTun hienoja kasseja (käsintehdyt kangaskassit Etiopiasta), etiopialaista teetä ja esittelimme toimintaamme ja hankkeitamme.

Subscribe to RSS feed Find us on facebook.